Airport taxi service

by Raj

Als het gaat om Airport transfer van Zanderij naar Paramaribo (en vice versa) dan is Garage D.A. Ashruf een betrouwbare partij. Zij kennen busvervoer met meerdere passagiers, taxi vervoer en ook VIP vervoer. Alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Aankomende passagiers worden door ervaren en betrouwbare chauffeurs begeleid en vervoerd naar een hun bussen of taxi’s. De chauffeurs  zijn herkenbaar aan hun blauwe overhemd met het bedrijfslogo er op.

Vertrekkende passagiers worden, nadat ze een reservering hebben geplaatst, opgehaald op het opgegeven adres. Als extra dienstverlening worden de aankomst- en vertrektijden van de vluchten doorgegeven. Men kan zich ook aangeven voor een wake up call.

De bus is het type vervoer, waarvoor meerdere passagiers zich opgeven. De bus heeft een bepaalde wachttijd voordat deze vertrekt vanuit de luchthaven. U wordt volgens route afgezet op uw bestemmingsadres. Voor vertrekkende passagiers geldt dezelfde regel. U wordt opgehaald volgens de route die bepaald wordt vanaf ons kantoor te Paramaribo Noord. De ophaaltijd wordt opgegeven door onze telefoniste.
Tarief SRD 90,- per pers. (prijspeil 2018)

VIP

WenVip Crownsst u in een zeer representatief voertuig vervoerd te worden, dan kunt u kiezen voor een VIP taxi. Bij gebruik van onze VIP taxi mogen er maximaal 2 personen vervoerd worden met maximaal 2 stuks koffers en 2 stuks handbagage. De ophaaltijd mag u zelf bepalen.

Tarief enkel per VIP taxi SRD 225,- (prijspeil 2018)

Taxi

taxi

Bij gebruik van onze taxi’s, mogen er maximaal 2 personen vervoerd worden met 2 stuks koffers en 2 stuks handbagage. De ophaaltijd mag u zelf bepalen.

Tarief enkel  per taxi SRD 200,– (prijspeil 2018)

(Bron: Garage D.A. Ashruf)

Related Articles