Deze touroperators kennen de mooiste plekken in Suriname

by Raj

Om Suriname te verkennen, is het een must om één of een aantal korte trips te doen, om zo Suriname te verkennen. In principe kun je de trips ter plaatse boeken, wat je de mogelijkheid geeft om in Suriname nog wat advies te vragen over de leukste trips. 

In Suriname zijn er veel tour bedrijven waar u langs kunt om tours te boeken. Vele van ze voeren de tours niet zelf uit en die werken alleen op commissie basis. Deze touroperators zijn eigenlijk slechts boekingskantoren. Zij nemen commissies van 15 tot 20% voor het inboeken van jou tour en bieden weinig onderhandelingsruimte.

Beter zijn de touroperators die zelf de tours ook zelf uitvoeren. Daarvan heb ik hieronder een selectie gemaakt. Deze touroperators bieden dagtrips en meerdaagse tours aan naar de mooiste plekken in Suriname. 

Ik zou zeggen, neem de tijd om even naar de onderstaande websites te gaan, en je zult vast een leuke trip vinden! 


Jenny tours Suriname

Suriname Jenny Tours is een reisorganisatie met een nieuwe kijk op toerisme, met 14 jaar ervaring op de toeristische markt. Jenny Tours staat op de eerste plaats in ons lijstje. Zij garanderen specialiteit, zij garanderen vertrek en zij garanderen succesvolle rondreizen!
Jenny Tours voert die 90% van zijn aanbod aan tours zelf uit. Hierdoor kunnen we flexibel zijn in het onderhandelen van de prijzen en kortingen bieden. 


METS Travel and tours

METS Travel & Tours biedt een verscheidenheid aan unieke en authentieke excursies in Suriname, perfect geregeld! Zij geven je een unieke kans om Suriname op zijn best te ervaren. Geniet van de Surinaamse cultuur en natuur tijdens een van onze dagtochten of meerdere dagtochten. Daarnaast bieden we ook verschillende internationale excursies en cruises.

 


Orange Travel Suriname

Orange Travel wil jou graag de beste vakantie aanbieden, met respect voor mens, dier en natuur. Als een van de eerste Surinaamse touroperators die Travelife partner is geworden, speelt zij een prominente rol op het gebied van duurzaam toerisme. Als dé Suriname Specialist helpt Orange haar klanten een keus te maken in een jungle van mogelijkheden op het gebied van toeristische attracties.


Celestial tours

Celestial Tours Suriname NV is een jonge en dynamische onderneming in de toerisme branche, opgericht in 2013, die op maat tours uitvoert naar de wensen van haar klanten. Zij voeren groeps – of enkel reizen uit met professionele begeleiding. Celestial Tours zetten zich ook in toeristen, studenten maar ook voor Surinamers zelf. Voor toeristen richt het aanbod zich op cultuur, natuur, gewoontes, tradities en unieke ervaringen in Suriname.  


All Suriname tours

All Suriname Tours is opgericht door Ronny Bhoelai en is al vele jaren actief in Suriname. Zij organiseren zeer diverse tours in en rondom Suriname en bieden ons touraanbod continue uit. Zij bieden tours aan die door zelf georganiseerd zijn, zoals de tour naar de Raleighvallen, maar ook tours die in samenwerking met andere touroperators worden uitgevoerd. Op deze manier bieden zij meer dan zestig verschillende tours aan.  


Purity tours

Purity tours biedt alle toeristische mogelijkheden van Suriname aan met een team bestaande uit gekwalificeerde gidsen, enthousiaste hostesses en deskundigen met kennis van alle vakgebieden. Zij zijn klantgericht en willen de belangen van de klant waarborgen. ben je ook goed verzekerd, waarmee extra veiligheid en kwaliteit aan klanten kunnen bieden. Met Purity Tours & Services beleef je Suriname tegen de scherpste prijzen!


Bondru Tours

De relatie die onze voorouders hebben gehad met Suriname en alles wat er leeft in de wonderlijke verhalen hiervan, in combinatie met de schoonheid van de natuur is de inspiratie voor Bondru Tours. Bondru is het Surinaams woord voor “bundelen”. Het “bundelen” van positieve krachten voor een onvergetelijke herinnering. De tours die wij aanbieden hebben allemaal een duurzaam karakter, met de boodschap respect voor de natuur! Kortom, het doel van Bondru is dat u geniet van uw verblijf in Suriname met de service van Bondru Tours…


Related Articles