Tourist information

by Raj

De volgende instanties zijn gericht op toerisme.


De overheid van Republiek Suriname
Kleine Combéweg 2-4, Paramaribo (Suriname)
In 2010 is de Surinaamse overheid het project Gov.sr gestart als middel om de informatieverschaffing naar de samenleving te verbeteren. De website was verder bedoeld om een geharmoniseerde uitstraling van de overheidscommunicatie te bewerkstelligen. Het is voor de regering belangrijk dat we iedereen gelijk behandelen en de ontwikkelingen, of uitdagingen, als één natie aangaan.


Consulaat Generaal van de Republiek Suriname
De Cuserstraat 11, Amsterdam (Nederland)
Het Consulaat-Generaal gevestigd te Amsterdam vertegenwoordigt de Republiek Suriname in Nederland ten behoeve van haar onderdanen in het land van vestiging. Het Consulaat Generaal verleent consulaire diensten zoals:aanvragen van visum, paspoorten, rijbewijzen en document uit het bevolkingsregister van Suriname. Het verstrekken van informatie aan burgers en bedrijven over zaken die betrekking hebben tot Suriname, behoort ook tot de dienstverlening.


VVV Suriname
Sniep 77, Diemen (Nederland) / Bindastraat 1, Paramaribo (Suriname)
VVV-Suriname is een goede bron voor vakantiegangers en ondernemers die Suriname voor het eerst bezoeken, maar kan ook veel betekenen voor mensen die vaker in Suriname zijn geweest. VVV- Suriname heeft ruime ervaring, informatie en kennis van de mensen, het land, de Politiek en bedrijven/instellingen. Daardoor zijn zij in staat om veel voor u in orde te maken. Bovendien hebben zij toegang tot kanalen die anderen meestal niet hebben.


Suriname Tourism Foundation
Prof. W.J.A. Kernkampweg 37, Paramaribo (Suriname)
The Suriname Tourisme Foundation (STF) is the designated tourism body for the Surinamese government, acting as a counterpart to national, regional and international organizations. The purpose of the foundation is to develop, promote and brand Suriname as an attractive tourism destination.


Surinam Hospitality and Tourism Association (SHATA)
Kristalstraat 1, Paramaribo (Suriname)
The Suriname Hospitality and Tourism Association (SHATA) is a leading organization for the overall hospitality and tourism sector. It has been founded by the private sector and creates benefits to all actors in the hospitality and tourism business on national, regional and international levels. The goal of SHATA is to promote the value of sustainable tourism in Suriname and jointly generate additional expenses from visitors!


Related Articles

Leave a Comment